Політика конфіденційності

Згода на обробку персональних даних (e-mail, телефон, ПІБ), правила гарантії та згоди з розсилкою

Адміністрація сайту https://dominant-wood-house.com/ поважає та дотримується законодавства України.

Також ми поважаємо Ваше право та дотримуємось конфіденційності при заповненні, передачі і зберігання Ваших конфіденційних відомостей. Наш запит що-до Ваших персональних даних, виключно для інформування і надання наших послуг. Персональні дані – це інформація, що відноситься до суб’єкту персональних даних, тобто, до потенційного клієнта, відносно Закону України «Про захист персональних даних» (надалі «Закон») до категорії персональних даних. Якщо Ви розмістили Ваші контактні дані на нашому сайті, то Ви автоматично погоджуєтесь на обробку даних. Вразі відгуку згоди на обробку своїх персональних даних, ми зобов’язуємось видалити Ваші персональні дані в термін не пізніше 3 робочих днів. Цей сайт використовує cookies. Якщо Ви продовжуєте без зміни налаштувань cookies, Ви погоджуєтесь на їх використання. Ви можете змінити налаштування по Вашому бажанню, використовуючи файли допомоги до Вашого поточного браузеру. Ми високо цінуємо Ваш інтерес до нашого проекту. Захист персональних даних для нас дуже важлива. Ми дотримуємось правил захисту персональних даних і захисту Ваших даних від несанкціонованого доступу третіх осіб (захист персональних даних). Заповнення форми з контактними даними означає безумовну згоду з даною Політикою конфіденційності і вказаними в ній умовами обробки персональної інформації. Нижче приведена інформація по обробці персональних даних.

  • 1. Персональні дані. Мета збору та обробки персональних даних.
  • 1.1. Ви завжди можете відвідати нашу сторінку, не розкриваючи ніякої персональної інформації.
  • 1.2. Під персональними даними розуміється будь-яка інформація, що відноситься до відповідної фізичної особи, котра може бути визначена на підставі такої інформації.
  • 1.3. Наш сайт збирає і використовує персональні дані, необхідні для виконання Вашого запиту, це – ім’я, телефон, електронна адреса та адреса об’єкту.
  • 1.4. Наш сайт не перевіряє достовірність персональних даних, котрі надають фізичні особи, та не перевіряє їхню дієздатність.
  • 2. Умови обробки персональних даних клієнта і передача їх третім особам.
  • 2.1. При обробці персональних даних відвідувачів сайту ми керуємось Законом України «Про захист персональних даних».
  • 2.2. По відношенню до персональної інформації клієнта, зберігається її конфіденційність.
  • 2.3. Наш сайт не передає персональні дані третім особам.
  • 3. Міри, що застосовуються для захисту персональної інформації потенційних клієнтів.
    Ми приймаємо необхідні і достатні організаційні і технічні міри для захисту персональної інформації клієнтів від неправомірного або випадкового доступу, знищення, змінення, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.

Таким чином, залишаючи на нашому сайті персональні дані, Ви робите наступне: «Я даю згоду на обробку персональних моїх даних»

Заповнюючи форму, у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних», я підтверджую звою згоду на обробку моїх персональних даних внесених мною у форму на сайті, особою котра надає послуги на підставі даної форми (надалі Оператор), в тому числі:

  • 1) Прізвище, ім’я, по батькові;
  • 2) контактный номер телефона;
  • 3) Адреса електронної пошти;
  • 4) Адреса об’єкту забудови.

Надаю Оператору право проводити усі дії (операції) з моїми персональними даними, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, оновлення, змінення, використання, блокування, знищення. Ціль обробки персональних даних являє собою надання послуг у будівництві. Оператор має право на обмін (приймання і передачу) моїми персональними даними з використанням машинних носіїв або по каналам зв’язку, з дотриманням мір, котрі забезпечують їх захист від несанкціонованого доступу. Дана згода діє без терміну, термін зберігання моїх персональних даних не обмежений. Залишаю за собою право відкликати за допомогою складання відповідного письмового повідомлення, котре може бути направлене на електронну адресу Оператора 55555viv@gmail.com. Адміністрація зобов’язується зберігати Вашу конфіденційність в мережі Інтернет. Дана Політика Конфіденційності, розповідає про те, як збираються, оброблюються і зберігаються Ваші особисті дані. Адміністрація приділяє велику увагу захисту інформації користувачів. Користуючись сайтом https://dominant-wood-house.com/, користувач тим самим надає згоду на застосування правил збору і використання даних викладених в цьому документі. Якщо Ви не згодні з умовами нашої політики конфіденційності, не використовуйте сайти проекту https://dominant-wood-house.com/.

Інформація котра збирається Адміністрація не збирає ніякої забороненої особистої інформації про користувача. Однак, особисту інформацію користувача можуть збирати зовнішні організації (треті сторони), котрі надають інструменти для збору інформації про стан сайту. За цією причиною, Адміністрація знімає з себе відповідальність по збереженню конфіденційності даних користувача. З Умовами Конфіденційності третіх сторін, користувач може ознайомитися на їх сайтах.

Інша інформація Діти не можуть користуватися даним сайтом. Ваші персональні дані: Якщо Ви отримуєте нашу e-mail розсилку, це означає що Ви підписувались на неї при запиту на отримання послуг або консультації. Як наслідок, ми отримали Ваші персональні дані, вказані Вами у формі зворотного зв’язку. Як правило, це: ім’я, телефон, e-mail, адреса об’єкту. У відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних», ми зберігаємо і опрацьовуємо ці дані, про що повідомляємо Вас шляхом розміщення Політики Конфіденційності на сайті. Ми не перевіряємо достовірність наданих Вами даних і використовуємо їх виключно з метою надання Вам актуальної інформації про наші послуг і консультацій. Якщо Ви проти того, щоб ми без термінів опрацьовували Ваші персональні дані, у відповідності до Політики Конфіденційності, то Виможете легко видалити усі свої дані з проекту, натиснувши на спеціальне посилання по «ВІДМОВИТИСЬ ВІД РОЗСИЛКИ» в кожному листі. В такому випадку Ви більше не будете отримувати наші розсилки у майбутньому. Якщо у Вас залишились питання – пишіть нам на пошту: 55555viv@gmail.com

Дякуємо!

Бітумна черепиця:

Вартість вказана для простої форми даху, 1-о або 2-о скатного.

  1. Крокви (Стропила). Монтаж.
  2. Мембрана. Монтаж.
  3. Рейка. Монтаж.
  4. OSB. Монтаж.
  5. Підкладковий килим. Монтаж.
  6. Бітумна черепиця. Монтаж.
  7. Решта комплектуючих, розраховується окремо при наявності плану даху або по змонтованим кроквам.

Каркасна стіна-перегородка (Фальшбрус):

  1. Каркас. Виготовлення і монтаж на ковзаючі елементи.
  2. Звукоізоляція. Монтаж вати до 100 мм.
  3. Мембрана. Монтаж з обох сторін.
  4. Обрешітка. Монтаж з обох сторін.
  5. Фальшбрус. Шліфування електроінструментом на дві сторони стіни.
  6. Фальшбрус. Фарбування в 2 шари лицьової сторони, на дві сторони стіни.
  7. Фальшбрус. Монтаж з обох сторін стіни.

4 Варіант. “Реставрація Дерев’яних фасадів”:

Застосовується у випадку, коли вплив зовнішнього середовища, зруйнувало волокна деревини глибиною понад 2 мм.

  1. Зняття пошкоджених волокон, мийка Karcher.
  2. Шліфування ручне.
  3. Ґрунтування.
  4. Фарбування у 2 шари.

Оздоблення дерев’яних будинків

Вартість робіт з оздоблення дерев’яного будинку обходиться від 200 у.о./м.кв.
Розрахувати вартість оздоблення «Під ключ», до початку будівництва з похибкою 10%, здатен лише професійний кошторисник, при наявності робочого проекту та стабільності цін на матеріали. Всі інші (виконроб, майстер, технагляд …) навряд чи зможуть, тому що: